Het Basisplus Sport Medisch Onderzoek is geschikt als je zonder klachten sport en tussen de 12 en 35 jaar oud bent.

Sportarts

Heb je een blessure door het sporten of vragen over sport en beweging? Bij Anna TopSupport ondersteunen we sporters van alle leeftijden en niveaus. Tijdens een afspraak (consult) met de sportarts kun je al je vragen stellen.

Onze sportartsen werken veel samen met andere specialisten, zoals orthopeden en fysiotherapeuten.

Hoe kan een sportarts je helpen?

Een sportarts is een medisch specialist op het gebied van sport en bewegen. Onze sportartsen hebben veel ervaring met het begeleiden van (olympische) topsporters. Daardoor beschikken ze over uitgebreide kennis over sportblessures en het verbeteren van fitheid. Deze kennis delen we binnen Anna TopSupport.

Wanneer bezoek je een sportarts? 

Je kunt een sportarts bezoeken als je een blessure hebt waar je al lang last van hebt. Zeker als fysiotherapie en rust niet helpen, kan de sportarts je ondersteunen. Klachten die veel voorkomen zijn aan de knie, lies, achillespees, schouder of hamstring

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Voor een medisch consult bij de sportarts heb je een verwijzing nodig van de huisarts of een medisch specialist. Kom je voor een sportmedisch onderzoek zoals een sportkeuring, of voor advies zonder medische klachten? Dan kun je direct een afspraak maken. In dat geval wordt het consult niet gedekt door de basisverzekering en heb je geen verwijzing nodig.

Afspraak maken

Neem dan contact met ons op. 

Onze behandelingen

Autologe bloedinjectie

Vergoedingen en tarieven

Tarieven sportarts