Bij Anna TopSupport kun je onderzocht en behandeld worden voor bijna alle enkel- en voetklachten. Zoals achillespeesklachten en hielspoor.

Pijn aan enkel of voet

Kun je je enkel of voet niet goed bewegen of heb je een blessure? Bij Anna TopSupport kun je onderzocht en behandeld worden voor bijna alle enkel- en voetklachten. We gaan snel op zoek naar een goede behandeling. 

Een enkel- of voetblessure kan plotseling ontstaan

Bijvoorbeeld als je je verstapt of verkeerd landt na een sprong. Het kan ook langzaam ontstaan door het dragen van verkeerde schoenen of door overbelasting, zoals te veel of te zwaar sporten.

Achillespeesklachten

Heb je pijn aan je hiel of net erboven? Dan kan het zijn dat je een achillespeesblessure hebt. Bij Anna TopSupport kun je onderzocht en behandeld worden voor achillespeesklachten. Je krijgt hier de begeleiding die bij jou past.

Bekijken

Enkelblessure

Heb je een enkelblessure? Een verzwikte (of verstuikte) enkel komt vaak voor bij sporters. Je krijgt een pijnlijke en dikke enkel. Bij Anna Topsupport zijn we gespecialiseerd in enkelblessures. Gaan je klachten niet over? Wij helpen je verder.

Bekijken

Enkel- en voetspreekuur

Heb je al een tijd last van je voet of enkel? Dan kun je naar het enkel- en voetspreekuur komen. Dit is elke 2 weken op maandagmiddag. De sportarts, orthopeed, fysiotherapeut en physician assistent helpen je om weer beter te bewegen.

Je hebt een verwijzing van je huisarts nodig voor dit spreekuur.

Spreekuur voor sportblessures

Krijg je in het weekend een blessure en wil je daar snel naar laten kijken? Dan kun je naar ons sportblessure-spreekuur op maandagavond.

Door een enkelbandplastiek gecombineerd met een internal brace herstelde Bente Aarts snel van een enkelblessure en kan ze weer zonder klachten korfballen.

Bente

“Ik doe weer volle bak mee met trainingen en wedstrijden."

Lees het hele verhaal
Hockeyster Anouk Brouwer kreeg op haar 15e twee nieuwe enkelbanden en herstelde snel door een nieuwe techniek bij Anna TopSupport.

Anouk

"Ik kan weer voluit hockeyen!"

Lees het hele verhaal