Bij Anna TopSupport kun je snel een diagnose krijgen en behandeling voor verschillende schouderklachten.

Pijn aan de schouder

Heb je pijn aan je schouder na het sporten? Een schouderblessure kan het bewegen moeilijk maken. Bij Anna TopSupport kun je snel een diagnose krijgen en behandeling voor verschillende schouderklachten.

 

 

Hoe ontstaan schouderklachten?

De schouder is een gewricht dat je veel belast. Dat kan voor verschillende problemen en klachten zorgen bij het sporten en in je leven. De schouder kan bijvoorbeeld 'instabiel' zijn en gemakkelijk uit de kom schieten. Spieren en de slijmbeurs kunnen geïrriteerd raken, pezen rond het schoudergewricht kunnen scheuren of je kunt je sleutelbeen breken.

Spreekuur schouderklachten

Heb je al een tijd last van schouderklachten? Of ben je al bij verschillende specialisten geweest en is de oorzaak nog niet duidelijk? Kom dan naar ons spreekuur voor schouderklachten. Onze orthopedisch chirurg, en als dat nodig is ook de fysiotherapeut of manueel therapeut, werken hier samen. Als er een echo of MRI-scan nodig is, plannen we dat direct in.

Het spreekuur voor schouderklachten is elke woensdagmiddag. Let op: je hebt hiervoor een verwijzing van je huisarts nodig.

Spreekuur voor acute sportblessures

Krijg je in het weekend een blessure en wil je daar snel naar laten kijken? Dan kun je naar ons sportblessure-spreekuur op maandagavond.