Bij Anna TopSupport kun je terecht voor onderzoek en behandeling van knieblessures zoals klachten aan meniscus of kruisband.

Heb je een knieblessure?

Last van kniepijn? Vocht in je knie of een stijve knie na het sporten? Bij Anna TopSupport kun je terecht voor onderzoek en behandeling. Je krijgt de begeleiding die bij jou past. Dit zodat je zo snel mogelijk weer veilig kunt sporten.

Waar komt je kniepijn vandaan?

Een knieblessure kan plotseling ontstaan. Je merkt bijvoorbeeld dat je vocht in je knie hebt na het fietsen. Of je hebt een stijve knie na een verkeerde beweging, een sprong of een val. Het kan ook zijn dat je kniepijn langzaam begint en steeds erger wordt. Zo kun je na een tijdje last krijgen van je knie tijdens het hardlopen. Dat komt bijvoorbeeld door overbelasting, de opbouw van je training of je schoenen.

Meniscusklachten

Last van je meniscus is een veelgehoorde klacht bij sporters, bijvoorbeeld wanneer je je knie tijdens het bewegen verdraait. Als je meniscus gescheurd is, kun je ook last hebben van een stijve knie. Je voelt het goed als er iets misgaat met je meniscus.

Bekijken

Gescheurde kruisband

Heb je pijn aan je knie? Is je knie dik? Dan kan de oorzaak een gescheurde kruisband zijn. Soms helpt rust, maar soms is een behandeling nodig.

Bekijken

Sneltraject acute knieklachten

Is je kniepijn plotseling ontstaan? Ben je bij je huisarts en is er van schade? Je huisarts kan je dan doorverwijzen naar Anna TopSupport.  Als je tussen de 16 en 45 jaar bent, kan je in aanmerking komen voor het speciale sneltraject acute knieklachten. Je krijgt dan tijdens je eerste afspraak al je diagnose en behandelplan.

Spreekuur voor acute sportblessures

Krijg je in het weekend een blessure en wil je daar snel naar laten kijken? Dan kun je naar ons sportblessure-spreekuur op maandagavond