Autologe bloedinjectie

Een injectie met je eigen bloed kan helpen om pijn te verminderen en sneller te herstellen. Bijvoorbeeld bij chronische peesontstekingen zoals een tennisarm of hielspoor, bij achillespeesklachten en klachten aan de pees onder de knieschijf.

Deze ‘autologe bloedinjectie’ bij Anna TopSupport in Eindhoven kan een oplossing zijn als rust, fysiotherapie en ontstekingsremmers niet werken.

Hoe werkt autologe bloedinjectie?

Bij een autologe bloedinjectie neemt een arts een beetje bloed van je af, meestal zo'n 3-5 milliliter. Daarna spuit de arts dat bloed terug in de pees met behulp van echo apparatuur.

Autologe bloedinjectie bij sportblessure

Zo'n injectie kan het herstel bij een sportblessure versnellen. Je weefsel, spieren en pezen herstellen namelijk sneller. Je hebt vaak ook minder pijn.

Waarom bij Anna TopSupport?

Bij Anna TopSupport werken verschillende specialisten samen. Zoals een sportarts en radioloog. Ook hebben we eigen echo-apparatuur. De sportarts doet deze behandeling samen met een radioloog die met echoapparatuur meekijkt of het bloed precies op de goede plek terecht komt. Zo weet je zeker dat een autologe bloedinjectie bij Anna TopSupport veilig en deskundig gebeurt.

Neem contact op

Wil je hier meer over weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.