Anna TopSupport maakt sporters beter

Bij Anna TopSupport helpen wij jou snel te herstellen na een sportblessure. We geven sportmedisch advies en we zorgen voor een sportkeuring die bij je past. We weten goed hoe we sporters van alle niveaus beter kunnen maken. Dat doen we samen met een team van specialisten.

Bij Anna TopSupport helpen wij je snel te herstellen na een sportblessure. We geven sportmedisch advies en we zorgen voor een sportkeuring die bij je past. We weten goed hoe we sporters van alle niveaus kunnen helpen.
Topsporter Jasper van der Looy revalideert na een dubbele achillespeesblessure bij Anna TopSupport en staat weer op het hockeyveld.

Jasper

“Eindelijk voelde ik me weer een hockeyspeler”

Lees het hele verhaal

Onze topsportpartners

Laatste berichten
Anna TopSupport gebouw buitenkant in Eindhoven

Herinrichting parkeerplaats Antoon Coolenlaan start 15 april

EINDHOVEN - De herinrichting van de parkeerplaats bij de Antoon Coolenlaan en Genneperweg start op 15 april en duren tot begin 2025. Deze werkzaamheden kunnen overlast geven voor bezoekers van Anna TopSupport en het Anna Ziekenhuis aan de Anton Coolenlaan. Het doel van de herinrichting is om de parkeerplaats en omliggende wegen te verbeteren en de verkeersstroom te optimaliseren. 

Lees bericht