Personal training

Heb je een doel met sporten? Wil je bijvoorbeeld meer bewegen, een betere conditie krijgen, of afvallen? Bij Anna TopSupport bieden we personal training aan om je leefstijl te verbeteren. Je krijgt persoonlijke begeleiding om je sportieve doelen te bereiken. Ongeacht wat je wilt bereiken of hoe goed of slecht je conditie is, iedereen kan bij Anna TopSupport terecht voor personal training.

De personal trainer maakt een programma voor jou

Je trainer helpt je om jezelf uit te dagen, maar ook om gezond te blijven bewegen. Je krijgt hulp bij het maken van een realistisch plan, zodat je niet te snel stopt als het even niet lukt. Door de begeleiding sport je verstandig en veilig, met minder kans op blessures, terwijl je werkt aan een betere leefstijl.

Waarom Anna TopSupport?

Bij Anna TopSupport zijn we elke dag bezig met sport, bewegen en gezondheid. Onze fysiotherapeuten, sportmasseurs, sportdiëtiste, sportartsen en inspanningsfysiologen zijn de collega’s van jouw Personal Trainer. Dat is handig als je bijvoorbeeld ook een sportmedisch- of voedingsadvies wil of een sportmassage. En heb je hulp nodig vanwege een sportblessure? Dan kan dat ook meteen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op. 

Vergoedingen en tarieven

Tarieven personal training