Voedingsadvies voor sporters

Gezonde voeding is belangrijk voor iedereen, dus ook voor sporters. Of je nu vaak en intensief sport of net begint. Voeding verbetert je sportprestaties. Bij Anna TopSupport geeft een gespecialiseerd sportdiëtist je advies. Om zo aan een gezonde levensstijl te werken.

Goede voeding helpt om (nog) fitter te worden

Het helpt ook om een gezond gewicht te bereiken of te behouden, waardoor je werkt aan een gezonde levensstijl en je sportprestaties verbetert. Voeding kan ook helpen bij specifieke klachten tijdens het sporten, zoals vermoeidheid, spierkrampen of darmklachten.

Voor duursporters en conditietraining

Onze sportdiëtist luistert niet alleen naar je wensen en doelen, maar houdt ook rekening met je sportactiviteit. Als je wilt herstellen na een wedstrijd of training, heb je andere voedingsstoffen nodig dan wanneer je je voorbereidt op een wedstrijd of training. Soms is het nodig om supplementen te gebruiken, soms juist niet.

Welke voeding kan je helpen?

Gespecialiseerd sportdiëtist Dominique Maan bekijkt dat samen met jou.  Ze kan ook voedingsschema’s op maat maken. Dominique Maan is SCAS-geregistreerd en aangesloten bij Vereniging Sportdiëtetiek Nederland en Olympisch Netwerk Brabant.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op.