Enkelblessure

Heb je een enkelblessure? Een verzwikte (of verstuikte) enkel komt vaak voor bij sporters. Je krijgt een pijnlijke en dikke enkel. Bij Anna Topsupport zijn we gespecialiseerd in enkelblessures. Gaan je klachten niet over? Wij helpen je verder.

Wat kan ik doen bij een dikke en pijnlijke enkel?

Dit kan gebeuren als je je verstapt waardoor je voet plots naar binnen of naar buiten omzwikt. Je enkelband wordt opgerekt en er kunnen kleine scheurtjes ontstaan. Door je enkel rust te geven en voorzichtig te belasten als de zwelling minder is kun je zelf je herstel inzetten. Gaat de pijn niet over? Dan kan er meer aan de had zijn en zijn misschien je enkelbanden gescheurd. Neem dan contact op met je huisarts. Je kan dan een verwijzing krijgen naar ons enkel- en voetspreekuur.

Enkel- en voetspreekuur

Heb je al een tijd last van je voet of enkel? Dan kun je naar het enkel- en voetspreekuur komen. Dit vindt elke 2 weken op maandagmiddag plaats. De sportarts, orthopeed, fysiotherapeut en physician assistant helpen je om weer beter te bewegen.

Je hebt een verwijzing van je huisarts nodig voor dit spreekuur.

Spreekuur voor sportblessures

Krijg je in het weekend een blessure en wil je daar snel naar laten kijken? Dan kun je naar ons sportblessure-spreekuur op maandagavond