Marit Blom is sportfysiotherapeut en manueel therapeut bij Anna TopSupport

Marit Blom

Functie: sportfysiotherapeut & manueel therapeut

Vanaf mijn 10de jaar wist ik al dat ik fysiotherapeute wilde worden. Ik heb op het hoogste Nederlandse niveau getennist en kwam daardoor zelf al vroeg in aanraking met een fysiotherapeut.

Na mijn studie Fysiotherapie aan de Fontys in Eindhoven heb ik mijn Masters Manuele Therapie en Sportfysiotherapie behaald aan de Vrije Universiteit van Brussel. Mijn expertisegebied is het schoudergewricht. Ik ben ook lid van het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd op het gebied van hoofdpijn, duizeligheid en whiplash klachten.

In mijn behandeling combineer ik de beste evidentie uit de literatuur en de praktijk en gebruik ik mijn manuele therapie (manuele vaardigheden) met mijn sportfysiotherapie (oefentherapie). Ik ben enthousiast en volhardend en samen met de patiënt stel ik de hulpvraag op, zodat deze centraal staat in de therapie!

In het dagelijks leven woon ik samen met mijn vriend, onze zoon, 2 paarden, een hond en een kat in Mariahout. Ik houd enorm van sporten. Ik rijd met mijn paard endurance (lange afstanden) en train daar intensief voor. Daarnaast loop ik hard, houd ik van mountainbiken, skiën en volg ik veel yogalessen.