Anna TopSupport gebouw buitenkant in Eindhoven

Herinrichting parkeerplaats Antoon Coolenlaan start 15 april

EINDHOVEN - De herinrichting van de parkeerplaats bij de Antoon Coolenlaan en Genneperweg start op 15 april en duren tot begin 2025. Deze werkzaamheden kunnen overlast geven voor bezoekers van Anna TopSupport en het Anna Ziekenhuis aan de Anton Coolenlaan. Het doel van de herinrichting is om de parkeerplaats en omliggende wegen te verbeteren en de verkeersstroom te optimaliseren. 

Werkzaamheden in fasen

De eerste fase van de werkzaamheden zal plaatsvinden aan de Genneperweg bij het IJssportcentrum. De tweede fase omvat de verbindingsweg naar de parkeerplaats en het voorterrein van het IJssportcentrum. Gevolgd door de grote parkeerplaats in daaropvolgende fases.

Verkeersomleidingen en bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de Genneperweg tussen de Antoon Coolenlaan en de Wim van Tuijllaan afgesloten voor fietsers en auto's. Tijdens de herinrichting zijn delen van het parkeerterrein niet beschikbaar.

De gemeente Eindhoven adviseert om de website over de herinrichting parkeerplaats Antoon Coolenlaan-Genneperweg en sociale media kanalen in de gaten te houden voor verdere updates.